dilluns, 28 de novembre del 2011

PEARLTREES I DISLEXIA

El PEARLTREES és un programa que trobem a Internet, el qual representa un mapa conceptual per a classificar tot tipus d’informació extreta d’Internet. D’aquesta manera podem organitzar el nostre procés d’aprenentatge i així quan ens sigui necessari tornar-ho a repassar.
El pearltrees, com bé diu el nom, són una mena de PERLES que formen un ARBRE, dins d’aquestes perles hi col·locarem la diferent informació extreta de pàgines web, de fet les perles seran LINKS els quals aniran directament a la pàgina web d’on s’ha extret la informació.

Jo he relacionat el meu primer PEARLTREES amb la dislèxia, ja que he aprofitat que hem de fer un treball sobre aquest tema, i d’aquesta manera extreia informació. De tal manera que, la primera perla, simplement surt el nom de DISLEXIA (no hi ha cap link relacionat, és simplement el títol). Llavors hi segueix una perla que el seu link és només la definició d’aquest trastorn, D’aquí en sortiran dues perles, una que serà un link en el que hi ha informació de la generalitat de la dislèxia, i en l’altre simplement és el link d’una notícia del diari ARA. Per últim surt una perla de la perla d’aquesta última que és el link directe d’aquest blog.
Trobo que treballar amb aquest programa és molt interessant, ja que, trobo que és molt adequat per poder buscar i classificar informació d’Internet, tot i que el seu funcionament, encara ara, no m’ha quedat massa clar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada