dilluns, 26 de desembre del 2011

IDENTITAT I TERRITORI

Identitat i Territori va ser una activitat recomanada per la professora de comunicació oral, escrita i digital, però és una activitat que proposo de fer a tothom que hi estigui interessat.
L'activitat consisteix en escollir un tema, el que es vulgui i a partir d'aquí investigar la identitat i el territori del tema escollit. Es tracta de realitzar una presentació en la que es presentin aquests dos aspectes. Alguns dels temes escollits pels meus companys van ser:
  • Identitat i territori de les percepcions
  • Territori dels sentits
  • Fracàs escolar a Espanya
  • El món dels colors
  • El masclisme i el feminisme en la publicitat
Amb el meu grup vam escollir el tema d'identitat i territori dels anuncis d'Estrella Damm, vam creure que era un tema interessant, ja que molt poques vegades ens parem a analitzar un anunci i el que ens vol dir, simplement quan mirem la televisió, observem i valorem si ens agraden les imatges i el so. Realitzar la presentació d'aquest anunci ens ha ajudat a analitzar i anar més enllà, de fet em va sorprendre molt, ja que a mida que l'anàvem analitzant trobàvem coses que cap de nosaltres ens imaginàvem. 

Realitzar aquesta activitat m'ha agradat moltíssim, de fet, he après molt, he après a analitzar i madurar en l'aspecte de saber buscar-nos la vida, ja que al principi les tres anàvem molt perdudes, no sabíem com començar, sempre fins ara ens havien marcat una pauta a seguir i en aquesta ocasió, no va ser el cas i ens va ser una mica complicat saber com fer-ho. Creiem que tot i les dificultats ens en vam en sortir amb èxit i el tema va ser interessant per tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada