dimarts, 27 de desembre del 2011

TANCAMENT DE LA MATÈRIA DE COED

Realitzar l'assignatura de Comunicació Oral, Escrita i Digital amb la professora Imma Gòmez ha estat tota una experiència. M'ha agradat molt ja que em realitzat les classes de moltes maneres diferents, des de prendre apunts, posar vídeos a classe i analitzar-los, escoltar i veure una conferència fins a exposar varis treballs, recitar una poesia, etc. La veritat és que sempre hem aprofitat cada una de les classes i apart d'aprendre tot allò teòric, hem après a veure que no totes les classes han de ser avorrides amb un boli i un paper, sinó que hi ha altres maneres d'aprendre. 

N'estic segura que de cara a l'examen estarem tots més o menys preparats ja que no ens costarà estudiar pel simple fet de que tot el que ens anem mirant ens sonarà quelcom. Aquesta assignatura ens ha ajudat a anar relacionant varis temes i per tant, ens ha ajudat a anar entenent cada un dels temes treballats a classe. 

Recordo quan el primer dia vam ordenar unes paraules d'un mateix camp semàntic de més a menys, el tema era la brutícia. Em va sobtar molt que tothom tingués una idea diferent de cada una de les paraules, de fet va ser una activitat molt divertida i desprès d'aquella activitat, crec que tots teníem ganes de veure com seria la següent classe. Sincerament, han estat unes hores molt ben aprofitades per part de tots els membres de la classe i crec que aquesta matèria de cara al futur ens anirà molt bé, ja que hem après a comunicar-nos, no només oralment, sinó també per escrit (aquest apartat l'haurem de completar amb la matèria de català) i també de manera digital.

Trobo molt interessant el fet d'anar explicant en aquest blog tot el que hem anat treballant a la matèria, ja que d'aquesta manera compartim i donem idees a tota aquella gent interessada en algun aspecte com el que he anat explicant en aquest petit blog. Trobo una manera molt adequada de recopilar tot allò que s'ha anat treballant a classe, ja que d'aquesta manera no només ens ho quedem per nosaltres sinó també ens obrim al món i som conscients d'allò que podem posar i de quina manera ho posem perquè sigui adequat i es respectin les persones. 

Per últim dir que ha estat un plaer treballar d'aquesta manera i desitjar un molt Bon Nadal i una feliç entrada d'any per tothom. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada